CAMPIONAT D´ESPANYA DE CROSS PER CLUBS,

0
1006

Finalment seran tres els equips del GIRONA COSTA BRAVA-CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL classificats per participar el proper diumenge dia 18 de febrer al CAMPIONAT D´ESPANYA DE CROSS PER CLUBS, a disputar a Salamanca. L´equip promesa masculí, que estava a llista d´espera, ha sigut autoritzat a participar-hi. Els/les components dels diferents equips seran: JÚNIOR NOIES Bàrbara Ramon Sílvia Sarabia Marta Poch SÈNIOR NOIES Isabel Bielsa Cristina Bosch Olga Pagès Pilar Guich Núria Vives PROMESES NOIS Diego Ribao Jaume Quintana Mohamed Jbilou Jordi Font Angel Pons Per a qualsevol aclariment podeu trucar al despatx del club 972611964 o al mòbil del Director tècnic, en Xavier Garcia al 629045221.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.