Carles Sala es retira

0
559

“L´atleta català Carles Sala ha pres la decisió de posar fi a la seva carrera esportiva després de 22 anys a la primera fila de l´alta competició atlètica. Amb la retirada de Carles Sala desapareix l´últim representant d´una generació de fantàstics atletes que van significar la transició entre un atletisme antic a l´atletisme professionalitzat i modern d´avui en dia. Actualment Carles treballa com a Web-Manager per a Edigolf Reserves, empresa d´Indice Multipress que es dedica a la publicació de diferents diaris i revistes. Carles Sala és sens dubte un dels millors atletes espanyols de tots els temps. Dintre del seu impressionant historial esportiu destaca sobretot el fet que és l´únic atleta espanyol que ha participat en cinc edicions de Jocs Olímpics; Moscou 80, Los Ángeles 84, Seül, 88, Barcelona 92 i Atlanta 96. Va ser daurant la dècada dels vuitanta quan ´Charly´ va aconseguir les millors prestacions a nivell internacional. Va ser finalista als Jocs Olímpics de Los Ángeles´84 (7è) i als Campionats del Món de Roma´87 (6è). Va aconseguir la medalla de bronze als Campionats d´Europa de Stuttgart´86 i la mateixa posició als Campionats d´Europa Indoor a Budapest´88. A nivell estatal Carles ha estat Campió d´Espanya en 17 ocasions, 10 en pista coberta i 7 a l?aire lliure, i ha estat 67 vegades internacional. També va destacar a l´àmbit català aconseguint 8 títols de Campió de Catalunya, 6 en pista coberta i 2 a l´aire lliure. A l´any 1986 va ser escollit Millor Atleta Català. Tant la Reial Federació Espanyola d´Atletisme com la Federació Catalana d´Atletisme tenen previst realitzar merescuts homenatges a l´atleta barceloní. Concretament la R.F.E.A. ho realitzarà durant la celebració dels Campionats d´Espanya en Pista Coberta el proper 24 i 25 de febrer a València. La Federació Catalana té previst fer-ho més endavant. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.