Carles Sala es retira

0
628

“L´atleta català Carles Sala ha pres la decisió de posar fi a la seva carrera esportiva després de 22 anys a la primera fila de l´alta competició atlètica. Amb la retirada de Carles Sala desapareix l´últim representant d´una generació de fantàstics atletes que van significar la transició entre un atletisme antic a l´atletisme professionalitzat i modern d´avui en dia. Actualment Carles treballa com a Web-Manager per a Edigolf Reserves, empresa d´Indice Multipress que es dedica a la publicació de diferents diaris i revistes. Carles Sala és sens dubte un dels millors atletes espanyols de tots els temps. Dintre del seu impressionant historial esportiu destaca sobretot el fet que és l´únic atleta espanyol que ha participat en cinc edicions de Jocs Olímpics; Moscou 80, Los Ángeles 84, Seül, 88, Barcelona 92 i Atlanta 96. Va ser daurant la dècada dels vuitanta quan ´Charly´ va aconseguir les millors prestacions a nivell internacional. Va ser finalista als Jocs Olímpics de Los Ángeles´84 (7è) i als Campionats del Món de Roma´87 (6è). Va aconseguir la medalla de bronze als Campionats d´Europa de Stuttgart´86 i la mateixa posició als Campionats d´Europa Indoor a Budapest´88. A nivell estatal Carles ha estat Campió d´Espanya en 17 ocasions, 10 en pista coberta i 7 a l?aire lliure, i ha estat 67 vegades internacional. També va destacar a l´àmbit català aconseguint 8 títols de Campió de Catalunya, 6 en pista coberta i 2 a l´aire lliure. A l´any 1986 va ser escollit Millor Atleta Català. Tant la Reial Federació Espanyola d´Atletisme com la Federació Catalana d´Atletisme tenen previst realitzar merescuts homenatges a l´atleta barceloní. Concretament la R.F.E.A. ho realitzarà durant la celebració dels Campionats d´Espanya en Pista Coberta el proper 24 i 25 de febrer a València. La Federació Catalana té previst fer-ho més endavant. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.