Resultats de la Gran Final del Circuit Català de Cros

0
391

El Cros era la final de Circuit Gran Premi Català de Cros i això va provocar una bona lluita pels primers llocs, Àngel Valderrama va fer segon i es va endur les 500 mil ptes de premi, en la segona posició hi ha un empat amb dos primers llocs, un tercer i un sisè, Ricard Fernández que va guanyar ahir i el El Mostafa Younes que va fer tercer. La quarta plaça és pel Benito Ojeda que ahir va ser quart. En les dones, victòria clara de la Jaquelin Martín que amb la d´ahir té 4 primers llocs, Rosa Maria Morató s´endurà les 250.000 del segon lloc, Eva Jiménez tercera i Laura Rosell quarta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.