Olga Planas (GEiEG) s´imposa en la mitja marató de Gavà i bat el rècord de la prova

0
926

La fondista gironina Olga Planas (GEiEG) va vèncer ahir la mitja marató de Gavà. Amb un temps de 1:24.08 va batre el rècord de la prova que estava en posssesió de Carmen Ballesteros. La prova va transcórrer sobre un circuit molt pla de 21.097 metres entre Gavà i Castelldefels amb sortida i arribada a l´estadi de La Bòvila (Gavà). Olga Planas va haver de lluitar de valent per imposar-se a la guanyadora de l´edició anterior Carmen Ballesteros (Fila Domingo Catalán). Les dues atletes van portar el pes de la prova però l´atleta grupista, de 30 anys, va demostrar la seva superioritat en els quilòmetres finals. Es va imposar amb 1:08 de diferència sobre Carmen Ballesteros. Antonio Peña també fa rècord En la prova masculina Antonio Peña (Pollensa At.) es va proclamar vencedor després de superar els magrebins Abdelasam Haimad i Abderrahim Dahmani del Fila Domigo Catalán) i els kenians Miaka i Kimayo del Puma Chapín Jerez. Antonio Peña va vèncer amb un temps final de 1:03.35 que també va ser nou rècord de la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.