Olga Planas (GEiEG) s´imposa en la mitja marató de Gavà i bat el rècord de la prova

0
1001

La fondista gironina Olga Planas (GEiEG) va vèncer ahir la mitja marató de Gavà. Amb un temps de 1:24.08 va batre el rècord de la prova que estava en posssesió de Carmen Ballesteros. La prova va transcórrer sobre un circuit molt pla de 21.097 metres entre Gavà i Castelldefels amb sortida i arribada a l´estadi de La Bòvila (Gavà). Olga Planas va haver de lluitar de valent per imposar-se a la guanyadora de l´edició anterior Carmen Ballesteros (Fila Domingo Catalán). Les dues atletes van portar el pes de la prova però l´atleta grupista, de 30 anys, va demostrar la seva superioritat en els quilòmetres finals. Es va imposar amb 1:08 de diferència sobre Carmen Ballesteros. Antonio Peña també fa rècord En la prova masculina Antonio Peña (Pollensa At.) es va proclamar vencedor després de superar els magrebins Abdelasam Haimad i Abderrahim Dahmani del Fila Domigo Catalán) i els kenians Miaka i Kimayo del Puma Chapín Jerez. Antonio Peña va vèncer amb un temps final de 1:03.35 que també va ser nou rècord de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.