El campió d´Espanya Antoni Peña pulveritza el record de la cursa a la Mitja de Gavà-Castelldefels.

0
576

Exit de participants en quantitat, donç han arribat més de 1000, i en qualitat, donç Antoni Peña ha corregut en 1:03:35 que es molt ràpid. Aquest atleta es l´actual campió d´Espanya de Mitja Marató i ha estat un éxit de l´organització la seva participació establint un nou record del circuit que es dels més ràpids del Estat Espanyol. Tot ha acompanyat per donar plena satisfacció als corredors i cal destacar l´excelent victoria en noies de la gironina Olga Planas en 1:24:08 i un nou récord d´arribats en 1070. La feina ben feta es molt apreciada. Resultats complets a Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.