El campió d´Espanya Antoni Peña pulveritza el record de la cursa a la Mitja de Gavà-Castelldefels.

0
366

Exit de participants en quantitat, donç han arribat més de 1000, i en qualitat, donç Antoni Peña ha corregut en 1:03:35 que es molt ràpid. Aquest atleta es l´actual campió d´Espanya de Mitja Marató i ha estat un éxit de l´organització la seva participació establint un nou record del circuit que es dels més ràpids del Estat Espanyol. Tot ha acompanyat per donar plena satisfacció als corredors i cal destacar l´excelent victoria en noies de la gironina Olga Planas en 1:24:08 i un nou récord d´arribats en 1070. La feina ben feta es molt apreciada. Resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.