Gener i Martín (GEiEG) són primers al català promesa amb dos rècords dels campionats

0
996

Els atletes del GEiEG van triomfar en el campionat de Catalunya promesa de pista coberta amb tres medalles d´or per Josep Maria Gener en llargada, Lluis Francisco Martín en els 800 i Vanessa Sugrañes en pes i una de plata per Jaume Corvera en alçada. A més, Elvi Saenz (Girona Costa Brava), també va ser segona en alçada. Gener va proclamar-se campió en el salt de llargada amb dos salts molt bons de 7.50, que suposen una millor marca personal en pista coberta i nou rècord dels campionats. La sèrie de l´atleta de Riudellots va començar amb un nul però tot seguit va arribar en dues ocasions fins a 7.50 i després de fer un nou nul en el quart, va decidir abandonar. Fins ara la seva millor marca en pista coberta era de 7.21 en edat júnior. Gener serà un dels favorits la setmana vinent al campionat d´Espanya promesa que també es farà a Vilafranca. El seu company de club i veí també de Riudellots, Lluís Francisco Martín, també va quedar campió després d´adjudicar-se la victòria amb un temps d´1.53.71, a només 73 centèssimes de la mínima pel campionat d´Espanya absolut de pista coberta. Martín va tirar durant tota la prova per intentar fer mínima però no va comptar amb la colálaboració de dos atletes del Integra 2. Tot i això va establir un nou record dels campionats i la setmana vinent tindrà l´ocasió de baixar per primer cop d´1.53 al campionat d´Espanya promesa. La també grupista Vanessa Sugrañes, va quedar primer en pes amb un llançament d´11.69 mentre va ser desqualificada en 60 tanques per dues sortides nuláles. En alçada va quedar quarta. Jaume Corvera va aconseguir la quarta medalla pel GEiEG al quedar segon en alçada amb un millor salt d´1.70. En 800 metres, Mercè Omedes va ser sisena amb 2.41. Pel que fa als atletes del Girona Costa Brava, la vidrerenca Eli Saenz va pujar al podi amb un segon lloc en alçada amb 1.62. Saenz va repetir el duel de la setmana passada al català absolut contra Glòria Romero (FC Barcelona), que va saltar 1.64. Laura Carrión va fregar la medalla en tres ocasions. L´atleta palafrugellenca va quedar quarta en 60 tanques a només 12 centèssimes del podi amb una marca de 9.87. En 200 va ocupar el mateix lloc amb un registre de 27.44 i en 400 va tornar a quedar quarta amb 1.01.77. La figuerenca Anna Poch va acabar quarta en pes amb una millor marca personal (9.82), va ser cinquena en 60 tanques amb 10.00 i setena en llargada amb 4.82. Francesc Pruneda va ser vuitè en pes amb 10.08.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.