La VI Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, l´11 de febrer.

0
455

Un any més, els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, el Club d´Atletisme Gavà i l´associació Marathon Catalunya convoquen la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que enguany, en la seva sisena edició, se celebrarà el pròxim 11 de febrer. El recorregut, de 21 quilòmetres és el mateix que l´any passat: surt de l´exterior de l´Estadi la Bòbila i després d´anar fins a Castelldefels per la façana marítima de les dues poblacions, torna a Gavà per acabar en la recta de curses de l´Estadi. El rècord de la Mitja Marató el té Abel Antón, que l´any 1997 va fer un temps de 1 hora 4 minuts i 31 segons. Les inscripcions per Internet es poden fer des d´aquesta pàgina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.