Bona matinal de marxa atlètica al Parc Torre Roja de Viladecans.

0
487

Circuit ple de públic amb uns 2000 espectadors,a la prova femenina de 5000 metres, només s´ha donat el tret de sortida, la marxadora del GEiEG, Encarna Granados amb un fort ritme inicial, s´ha avançat 15 metres a la resta del grup perseguidor format per Eva Pérez, Rocio Florido, Cèlia Marcen i Beatriu Pascual. Als 2000 metres, Eva Pérez i Rocio Florido, s´han nat del grup perseguidor per intentar atrapar a Encarna Granados. No ha estat possible, ven al contrari la Encarna Granados ha augmentat la seva avantatge i s´ha presentat com a guanyadora a la arribada amb un temps de 21 minuts i 36 segons. Eva Pérez amb 22 minuts i 7 segons, ha fet segona després de fer uns últims 500 metres magnífics en el seu frec a frec per la segona posició amb Rocio Florido que ha fet 22 minuts i 11 segons. Respecta a la prova masculina de 10000 metres, s´ha format un grup amb 5 atletes que han encapçalat en tot moment la cursa. Cap la meitat de la prova només quedaven 4 atletes al grup capdavanter i en arribar els 8000 metres només eren 3, el David Marquez, José Mª Rodríguez i Santiago Pérez que han protagonitzat un magnífic final de cursa on finalment i a falta de 500 metres, David Marquez del Integra-2-l´Hospitalet ha posat un fort ritme final fruit del seu millor moment de forma i s´ha imposat a la arribada amb un temps de 42 minuts i 26 segons. La lluita per la segona plaça ha estat finalment per a Santiago Pérez amb 42 minuts i 32 segons, el mateix tems que José Mª Rodriguez. Els guanyadors del Gran Premi han estat: Categoria: Promesa / Sènior femení 5.000 m Pos Nom i cognom Club Temps 1 Encarna Granados GE i EG 21.36 2 Eva Pérez Puma Chapin 22.07 3 Rocio Florido Puma Chapin 22.11 4 Cèlia Marcen Integra-2-l´H 22.42 5 Beatriu Pascual J.A. Sabadell 22.56 Categoria: Promesa / Sènior masculí 10.000 m Pos Nom i cognom Club Temps 1 David Marquez Integra-2-l´H 42.26 2 Santiago Pérez Canal Isabel II 42.32 3 José Mª Rodríguez F.C. Barcelona 42.32 4 Francisco Pinardo Airtel A.A.M. 42.58 5 Juan Manuel Molina Athleo-Cofrucieza 43.48

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.