Josep Lluís Blanco aconsegueix un nou rècord provincial dels 3.000 metres

0
1016

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (Lloret la Selva) va aconseguir ahir un nou rècord provincial a la prova de 3000 metres de la reunió de Sevilla, segona de les dues del Gran Premi Airtel d´atletisme a pista coberta, en acabar vuitè amb un temps de 7,59,83. Blanco, que ha estat lesionat algun temps i només ha entrenat un mes des de la seva recuperació, tenia una millor marca de 8.02.84 i amb el nou registre s´acosta a la marca mínima de 7.55 exigida per poder anar al Mundial. L´atleta lloretenc es va mostrar esperançat a aconseguir aquesta mínima, i més tenint en compte que va estar a punt de caure durant la cursa, fet pel qual podia haver obtingut encara un millor temps. Cal destacar el bon nivell de la prova, que va ser guanyada per Alberto García (Airtel AAM), amb un bon temps de 7.42. D´aquesta forma, Blanco encara el futur amb optimisme, essent la seva propera cita el Cross de Saragossa, on tindrà una bona oportunitat de demostrar la seva progressió. En aquest sentit, el lloretenc va declarar que «encara em falta bastant entrenament, però si segueixo en aquesta línia puc acostar-me als 7.50». Per la seva banda, Imma Clopès (GEiEG) va quedar quarta a la prova de 60 metres tanques amb una marca de 8.79, mentre que Jordi Mayoral (GEiEG) va quedar últim a la final de 60 metres. Laura Trapero es va lesionar a l´escalfament i no va competir.DDEG

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.