Marxa a Viladecans

0
494

Aquest diumenge dia 4 de febrer, al circuit del Parc Torre Roja de Viladecans, tindrà lloc el 15è Gran Premi de Marxa Atlètica ´Ciutat de Viladecans´, els horaris de les curses comencen a les 9,30 h amb les categories de promoció. Posteriorment a partir de les 11 h la resta de curses per atletes federats i veterans. Aquest any la cursa de la categoria Promesa/Sènior masculí (12.00 h.) te un recorregut de 10.000 m. i la cursa de la categoria Promesa/Sènior femení (12.20 h.) de 5.000 m. El circuit es força ràpid amb 1.000 m. de recorregut per volta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.