La selecció gironina sub-20 d´atletisme disputa un encontre a Vilafranca

0
962

La selecció gironina sub-20 d´atletisme disputarà avui diumenge un encontre a les pistes de Vilafranca del Penedès on s´enfrontarà amb Tarragona, Lleida i Barcelona tant en categoria masculina com en la femenina. Cada territori estarà representant per dos atletes, dels quals puntuarà el millor classificat i s´efectuarà una classificació conjunta. La selecció de Girona estarà formada en categoria femenina per Gemma Pagès (60m i perxa), Fatima Boumari (perxa), Verónica Gutiérrez i Alba Brisa (triple), Marta Masferrer (60 tanques i 400), Norma Bros (60 tanques i alçada), Marta Fàbrega i Pili Fernández (pes), Anna Bargalló (60m), Maite Guerrero i Patricia Soler (3.000m), Isabel Garcia (alçada), Jessica López i Montse Buch (llargada), Maria Boada (400m), Yolanda Royán i Laura Romero (200m), Imma Vila i Sara Garré (800m) i Desirée Alvaraz i Marta Pagès (1.500m). En categoria masculina, l´equip gironí estarà integrat per Xavier Carreras (alçada i perxa), Pol Farrarons (alçada i llargada), Issac Rus i Alex Suárez (triple salt), Francesc Camprubí (60 tanques i llargada), Marc Puigtió (60 i 200 metres), Dani Aróstegui (60m), Bernat Carreras i Marc Saez (3.000m), Sebastià Maestra (400m i pes), Adrià Gómez (400m), Xavier Andrés (pes), Rubén Martínez (200m), Manuel Fernández i Josep Altimir (800m), i Angel Mullera i Toni Bonnay (1.500m). Els atletes gironins podran mesurar el seu nivell amb la resta de Catalunya en una prova on es podran veure futures estrelles. ddeg

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.