El GEiEG masculí i el Girona Costa Brava femení busquen el bitllet per a l´estatal al català de cros

0
921

Els equips sènior i júnior masculí del GEiEG i el sènior femení del Girona Costa Brava buscaran demà passat en el campionat de Catalunya de cros que tindrà lloc a Valls (Tarragona) el passaport per al campionat d´Espanya de clubs que es farà el 18 de febrer a Salamanca. En categoria sènior, el GEiEG ja es va classificar l´any passat per l´estatal després d´acabar cinquè. L´equip grupista estarà format per una nutrida expedició de 13 atletes, dels quals puntuaran els 4 millors classificats. Pere Ruiz -novè individual l´any passat-, Paco del Rio, Joan Gil Pardo, Sergi Giménez i Alex Jarabo són, a priori, els millors. El calongí, vigent campió del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, ha de lluitar per entrar entre els 10 primers. El GEiEG també té opcions en categoria júnior masculina amb Oumar Boujlikf, Quim Lamora, Jordi Bayé i Miquel Coll mentre que el promesa (Lluís Francisco Martín, Albert López, Roger Seguí, Carles Garcia i Carles Barnes), que l´any va anar a l´estatal després de ser quart, ho tindrà més complicat. En categoria femenina, el Girona Costa Brava, que presentarà equips júnior, promesa i sènior en totes dues categories, és qui té més possibilitats de classificar-se per a l´estatal. El conjunt júnior, amb Bàrbara Ramon, Sílvia Sarabia i Marta Poch i el sènior, amb Isabel Bielsa, Cristina Bosch, Olga Pagès, Pilar Guich i Núria Vives, lluitaran per les primeres posicions i podrien obtenir un gran èxit en el primer any de vida del club unificat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.