42 X 42: JA SÓC MARATONIÀ!!!

0
435

El passat 27 de febrer vaig córrer a Sevilla la meva marató número 42 és, sens dubte, un número especial, que convida a la reflexió, aquest article és un breu exercici de memòria a través de les 42 vegades que he completat els 42 quilòmetres i 195 metres, m´agradaria que servís per aquells corredors que encara no s´han atrevit a debutar en la distància màgica. A ells els voldria dir que, amb una preparació adequada, no cal tenir cap por per afrontar el repte i que, quan hagin completat per primera vegada una marató, ja hauran entrat per sempre dins d´aquesta meravellosa família internacional dels maratonians.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.