BERTA CASTELLS SUPER RECORDWOMAN

0
398

“L´atleta de Torredembarra, pupila de José L Velasco, va aconseguir llançar a 60,15m el martell de 4kg en el transcurs del Criterium de llançaments celebrat a l´Estadi Serrahima , la marca de l´atleta de l´Agrupació significa un nou récord d´Espanya Promesa, Junior i Juvenil i un nou récord de Catalunya absolut i la segona marca espanyola absoluta de tots els temps; la millor està en poder de Dolores Pedrales i l´anterior récord de Catalunya l´ostentava l´atleta tarragonina Ainoha Cabré amb 57,11m. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.