Blanco i Masnou fan bons els pronòstics i guanyen el gironí de cros amb solvència

0
832

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Lloret la Selva) i la vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell) van fer bons els pronòstics i es van adjudicar el títol del 30è campionat gironí de cros en la prova que es va disputar ahir a Sant Hilari sota un fred rigorós. En un ambient glaçat i amb pluja intermitent, Blanco i Masnou van imposar la seva qualitat. Per Blanco, aquest és el seu segon títol absolut (va guanyar fa dos anys a Castelló d´Empúries), mentre per Masnou és el quart consecutiu. Tal com era de preveure la cursa masculina va ser una lluita entre Blanco i els fondistes del GEiEG Pere Ruiz, Paco del Rio i Joan Gil Pardo. A la primera volta, Xavier Masoliver (CN Olot) i Ricard Noguer (CN Banyoles) també s´hi van afegir però a la segona volta ja es va quedar el quartet en solitari al capdavant de la cursa. Ruiz, campió del Gran Premi de la Selva, va ser el que va plantejar més batalla. Va anar augmentant de forma progressiva el ritme fins a deixar despenjats els seus dos companys de club. Va ser llavors quan Blanco, que semblava sobrat de força, va llançar un atac brutal just en el pas per la línia d´arribada a dues voltes del final. L´atleta internacional, que competia per primer cop aquesta temporada a Girona, va deixar clavat Ruiz i va marxar amb una facilitat aclaparadora cap a la victòria. Però en l´última volta, Blanco va caure i Ruiz pràcticament se li va enganxar. Tot i això, el lloretenc mai va deixar que el calongí l´enxampés i va mantenir uns 50

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.