Marató de Barcelona, nou circuit

0
368

Després de la primera i preliminar mesura del circuit podem afirmar que es tracta d´un recorregut planer si exceptuem els tres tobogans primers que es troben des de la Plaça Espanya a la Plaça Cerdà. Per l´Hospitalet-Bellvitge n´ji ha un altre de tobogan amb esfalt en bon estat. El retorn de la Plaça Espanya correcte. Traçat lineal i sense problemes fins a l´entrada a Glòries i continuació. Per Sant Adrià girs més abundants amb un carrer llarg i més estret com és el carrer Guifré, aquest carrer és el que hi haurà menys animació degut a que hi ha vàries fàbriques, sense ser una zona industrial pròpiament dita, aquest carrer pertany a Badalona, en la qual es passa per una zona peatonal que és l´Avinguda de Catalunya. Retorn a Barcelona per Pi i Margall per Guipúscoa el recorregut continua sent planer i es connecta a Diagonal Mar, zona en construcció i per tant sense veinatge. Bones perspectives per Salvador Espriu, que és la Ronda Litoral, en la qual es transita una part per Litoral Mar i l´altre per la part oposada. Per Pau Vila i Marquués d´Argentera fins arribar a Passaeig Colom, per davant de Capitania, i agafar sobre el kilòmetre 40 la Rambla en sentit ascendent -aproximadament 1´300 km- segueix per Pelai, contra direcció, un troç de Ronda Sant Antoni, tot el carrer Sepúlveda, peit troç de la Ronda del Paral.lel i tallant en diagonal esquerra la Plaça Espanya per arribar a Maria Cristina. Com orientació i a falta de tres mesures més podem donar, en reserves, aquestes referències: km 0 Avda. Maria Cristina, km. 5 davant línia metro Bellevitge, km 10 ´la Campana´ en direcció a la plaça Espanya, km 15 Plaça de Toros la Monumental, km 20 davant Arc sobre les rondes del riu Besós a Sant Adrià, km 25 Avda. Catalunya Sant Adrià zona peatonal, km 30 Prim rotonda carrer Llull, km 35 Hotel AC Catalan a Diagonal Mar, km 40 més o menys a Capitania i a final Maria Cristina

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.