Marató de Barcelona, nou circuit

0
565

Després de la primera i preliminar mesura del circuit podem afirmar que es tracta d´un recorregut planer si exceptuem els tres tobogans primers que es troben des de la Plaça Espanya a la Plaça Cerdà. Per l´Hospitalet-Bellvitge n´ji ha un altre de tobogan amb esfalt en bon estat. El retorn de la Plaça Espanya correcte. Traçat lineal i sense problemes fins a l´entrada a Glòries i continuació. Per Sant Adrià girs més abundants amb un carrer llarg i més estret com és el carrer Guifré, aquest carrer és el que hi haurà menys animació degut a que hi ha vàries fàbriques, sense ser una zona industrial pròpiament dita, aquest carrer pertany a Badalona, en la qual es passa per una zona peatonal que és l´Avinguda de Catalunya. Retorn a Barcelona per Pi i Margall per Guipúscoa el recorregut continua sent planer i es connecta a Diagonal Mar, zona en construcció i per tant sense veinatge. Bones perspectives per Salvador Espriu, que és la Ronda Litoral, en la qual es transita una part per Litoral Mar i l´altre per la part oposada. Per Pau Vila i Marquués d´Argentera fins arribar a Passaeig Colom, per davant de Capitania, i agafar sobre el kilòmetre 40 la Rambla en sentit ascendent -aproximadament 1´300 km- segueix per Pelai, contra direcció, un troç de Ronda Sant Antoni, tot el carrer Sepúlveda, peit troç de la Ronda del Paral.lel i tallant en diagonal esquerra la Plaça Espanya per arribar a Maria Cristina. Com orientació i a falta de tres mesures més podem donar, en reserves, aquestes referències: km 0 Avda. Maria Cristina, km. 5 davant línia metro Bellevitge, km 10 ´la Campana´ en direcció a la plaça Espanya, km 15 Plaça de Toros la Monumental, km 20 davant Arc sobre les rondes del riu Besós a Sant Adrià, km 25 Avda. Catalunya Sant Adrià zona peatonal, km 30 Prim rotonda carrer Llull, km 35 Hotel AC Catalan a Diagonal Mar, km 40 més o menys a Capitania i a final Maria Cristina

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.