Calendari atlètic del cap de setmana

0
566

“Aquest cap de setmana 27 i 28 de febrer se celebraran a Vilafranca del Penedès els diferents campionats autonòmics de pista coberta, diumenge tindrà lloc el XXVè Campionat de Catalunya Absolut en jornada de matí i tarda, i durant tot el cap de setmana se celebrarà el VIè Campionat de Catalunya de Proves Combinades. Per últim, el dissabte se celebrarà el Campionat de Catalunya de Veterans. Més de 350 atletes competiran a Vilafranca del Penedès. Destaca la figura de David Canal en 400 metres llisos. Atleta que l’any passat quan va assolir la medalla de plata al Campionat d’Europa de pista coberta. També competiran altres figures catalanes com les velocistes Isabel Vert i Laura Trapero, Angelita Rodríguez en 400 m, Gemma Soldevila en salt d’alçada, Irache Quintanal en pes i la plusmarquista estatal Conchi Paredes que està inscrita en triple i llargada. En nois destaquen el velocistes José Illàn en 60 i 200 metres i Jordi Mayoral que farà la distància curta. Aquesta competició és una bona oportunitat per obtenir mínimes de participació pels Campionat d’Espanya que se celebraran els propers 24 i 25 de febrer a València. També hi participaran alguns atletes estrangers que no opten al títol com l’atleta cubà Jackson Quiñones que correrà el 60 m llisos i els 60 m tanques, i els bielorrussos Olga Bolshova en triple salt, i Vadim Zaodinov en 60 m tanques. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.