Obert a Mollet del Vallès el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç

0
365

El Club Atlètic Mollet ha obert el període d´inscripcions a la II Cursa Popular de Sant Vicenç que es celebrarà el proper 28 de gener de 2001 (Festa Major d´Hivern de Mollet). Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon i fax 93 579 10 13 o bé a les instal·lacions del club fins una hora abans de la sortida. L´inici de la cursa serà a les 10:00 h del matí, i la prova -de 10,2 km de recorregut- tindrà sortida i arribada a les Pistes Municipals d´Atletisme de la Pedra Salvadora. Rebran premi els tres primers classificats en categoria femenina i masculina i l´atleta veterà millor situat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.