III Duatló de muntanya de Mataró

0
565

El II Duatló de muntanya ´Ciutat de Mataró´ està organitzat per la secció de duatló i triatló del CN Mataró. Amb la col.laboració del Patronat d´Esports de Mataró. Després dels 2 últims anys en que van venir més de 200 participants, confiem amb continuar millorant aquesta prova, que es caracteritza pel seu recorregut en MTB, perquè és molt maco, ja que es passa pel parc natural del corredor, de mitjana duresa i sense gaire dificultat tècnica. Si t´´agrada anar en bici disfrutaràs encara que et sigui dur.Aquesta prova fa de molt bon seguir per part dels aficionats, ja que els corredors passen varies vegades per la zona a on es poden asseure els acompanyants.La prova es donarà la sortida el proper 28 de gener a les instal.lacions de l´Estadi municipal d´atletisme a les 9,30. Els boxes estaran instal.lats en la gespa al mig de l´´estadi. Mireu d´arribar amb prou temps per tal de recollir el dorsal i montar-vos el box.El dilluns 29 es publicaràn els resultats i fotos en aquesta mateixa pàgina. Les inscripcions al CN Mataró.Telèfon 93 796 29 02, 93 790 36 90 Fax 93 790 61 48Per a qualsevol informació: dserra@infomataro.net Previ pagament de 2000 ptes. els federats a la federació de triatló i 2500 ptes els no federats a: CAIXA LAIETANA 2042 0000 76 3300080390També es podrà fer la inscripció directament als establiments col.laboradors:KING BIKE Ctra. l´Arrabasada 59 – Barcelona PROBIKE París 128 – Barcelona. Es tancarà la inscripció el 25 de gener o a l´arribar a 300 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.