El kenyà Kiptoo Kirui guanya la Mitja de Granollers

0
619

L´atleta de Kenyà Kiptoo Kirui, amb un temps d´1h 04´34´´, va ser el guanyador de la 15à edició de la Mitja Marató Granollers-la Garriga-Granollers, que va reunir ahir més de 4000 participants. Kirui es va imposar a l´sprint al seu compatriota Robert Mudogo, que va arribar a la meta tres segons després. El tercer classificat va ser el marroquí Haumad Addesdam, a 10 segons del guanyador. El primer atleta vallesà va ser el garriguenc David Marsol, que va establir el seu récord de la prova en 1h 09´ 44 ´´. El seu germà Francesc va ser vint-i-sisè, amb 1h 12´ 16´´. La guanyadora en categoria femenina va ser Olga Planes (1h 23´19´´), que va estar acompanyada al podi per Rosa M. Mas Lozano i Carme Ballesteros. Dissabte, a la cursa de gegants que es va fer a Granollers en Magí, el gegant de la Garriga, va revalidar el títol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.