III Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d´Orientació

0
587

“Aquest cap de setmana es disputa el III Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Orientació, organitzat pel Club d’Orientació de Catalunya amb col·laboració de la F.C. de Curses d’Orientació, l’Ajuntament de Barcelona i la Unió de Federacions.

Dissabte es disputarà la cursa clàssica al Part de l’Oreneta (esplanada sud) i la sortida es donarà a les 11:30. Diumenge serà la prova de relleus al Parc de la Ciutadella (Plaça de la Cascada) on els primers relleus sortiran a les 9h. L’entrega de trofeus està prevista per les 11h.

Hem de dir que les curses d’orientació són unes proves on l’objectiu de les quals serà recórrer a peu en el menor temps possible el circuit plantejat per l’organització, passant per tots els controls intermedis. Aquests controls seran indicats als corredors en un mapa de la zona de competició.

La tradició d’aquest esport és nòrdica i és allà on tenen els millors orientadors, és així, que l’equip convidat per la disputa d’aquest trofeu sigui la selecció txeca, que competirà contra les seleccions autonòmiques catalana, valenciana, andalusa i una selecció d’orientadors la Catalunya Nord. També han estat convidats els quatre clubs amb més renom de Catalunya, com són el Badalona Orientació, el COC, el C. Esportiu Xinoxano Orientació i l’UPC. També es formarà un equip interclubs entre diferents membres d’aquests.

La prova de diumenge no estarà lluny de l’espectacle que amb aquest Trofeu és vol donar, i els equips estaran composats per sis corredors (tres nois “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.