Pere Ruiz és el més fort a Riudellots en un cros passat per aigua i fang

0
920

Els puristes defensen que un cros és autèntic de veritat quan més dures són les condicions, ahir a Riudellots es va poder veure un cros de veritat, la pluja persistent que va caure durant tot el matí va endurir progressivament un circuit on en algunes zones el fang va fer estralls. Per aquest motiu, tots els atletes que ahir van creuar la línia d´arribada es mereixen un reconeixement per la seva entrega i esforç. Amb aquest panorama, el calongí Pere Ruiz (GEiEG) va demostrar que està pletòric de forces i va sumar el seu tercer triomf consecutiu que el situen com a virtual guanyador Gran Premi Consell Comarcal de la Selva quan només falta el cros de Sant Hilari del proper 28 de gener ja que amb només un punt en faria prou. Ruiz va guanyar el duel particular amb els seus companys d´equip, Joan Gil Pardo i Paco del Rio. Tots tres es van posar al capdavant de la prova des de la primera volta però Ruiz va voler posar les coses al seu lloc ben aviat i a la segona volta Ðse n´havien de donar sisÐ va llançar un atac que va deixar enrere els seus dos rivals. Gil Pardo es va mantenir segon a uns 100 metres mentre Del Rio, un atleta que tot i poder competir amb els veterans segueixen codejant-se de tu a tu amb els sèniors, es va instalálar en la tercera posició. Les diferències entre tots tres es van mantenir pràcticament intactes durant tota la prova, que a mida que passaven les voltes era cada cop més dura. La zona del camp de futbol era un fangueig on costava avançar i la pluja començava a caure amb més força. Tot i això, Ruiz sempre va mantenir els rivals a ratlla i va entrar primer amb un alt grau de satisfacció, sobretot després del gran esforç realitzat. El podi va tornar a ser íntegrament grupista amb Gil Pardo i Del Rio mentre el sempre regular Ricard Noguer (CN Banyoles), va entrar quart. Mohamed Jbilou (Girona Costa Brava) va ser el millor grupista i Joan Buixeda va tornar a guanyar la partida a Jordi Batlle (CA Guíxols en veterans). En categoria femenina, la vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell) va fer un passeig triomfal sota la pluja. Sense l´oposició de Puri Cosgaya (GEiEG), absent ahir, Masnou no va tenir rival. Va marxar en solitari des de la mateixa línia de sortida, es va marcar un ritme còmode i va guanyar la seva primera prova de la temporada. Anna Bosch (CN Banyoles) va entrar segona per davant de la júnior Agnes Vilanova (CN Olot) mentre Olga Planas (GEiEG), quarta absoluta, va ser la primera senior. Maria Vendrell (CN Olot) va tornar a dominar en veteranes. El proper cros serà el 28 de gener a Sant Hilari. Aquesta serà la darrera prova del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i, a més, aquesta temporada és també el campionat provincial on hi haurà la presència destacada del lloretenc Josep Lluís Blanco (Lloret la Selva).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.