Lliga d´Internautes dominada per l´Óscar Tirado i la Carme Ballesteros

0
561

Disputada la segona prova de la III Lliga Internauta, Óscar Tirado i la Carme Ballesteros són els líders en categoria masculina i femenina respectivament.

S´ha de dir que en la plujosa prova barcelonesa, va irrompre de nou el guanyador de les dues lligues internautes anteriors demostrant la seva superioritat sobre els altres, sent el guanyador de la prova, el Jose Fco. García Navarrete.

Dir que en la I Lliga Fantàstica, que cada dia guanya amb més d´interès, el guanyador de la prova ha estat l´equip dels Maimakansu Star´s que escala llocs a la classificació que encara encapçala l´Star Five´s. Aquesta competició promet ser tant disputada com ho és la Lliga Internauta.

Aquest diumenge, ambdues competicions seguiran el seu desenvolupament a la Mitja Marató de Granollers

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.