El Girona Costa Brava debuta en pista coberta al campionat de Catalunya sub-20

0
1004

El Girona Costa Brava-Palafrugell ha fet aquest cap de setmana el seu debut oficial com a club en una competició de pista coberta d´atletisme en el campionat de Catalunya sub-20 que es disputarà diumenge a les pistes de Vilafranca del Penedès. El nou club gironí només tindrà representació en categoria femenina en què s´enfrontarà al Reus, AA Catalunya, Integra 2, FC Barcelona, Granollers, CA Vic i JAS Sabadell. Les representants del Girona Costa Brava seran Anna Bargalló (60m), Iolanda Rollán (200), Maria Boada (400) i Sílvia Sarabia (800), Desire Álvarez (1.500), Barbara Ramón (3.000), Sara Garré (60 tanques), Norma Bros (alçada), Fatima Bouamri (perxa), Laura Romero (llargada), Verònica Gutiérrez (triple salt) i Marta Fàbregas (pes), a més del relleu 4×200. A més del campionat de Catalunya sub-20, durant demà i demà passat i en el mateix escenari es disputaran la primera i segona jornada del Gran Premi Telefónica en pista coberta. Dissabte hi haurà les proves de 60 tanques, 60 metres, 400 i 1.500 en totes dues categories, a més de l´alçada, el pes i triple femení i el triple i la perxa masculina. El diumenge es disputaran les competicions de 60, 200, 800 i 3000 en les dues categories, pes, alçada i llargada masculí i llargada i perxa femenina. Els velocistes del GEiEG Ruben de Prado i Marc Puigtió tenen previst participar en aquests controls ja que hi ha cronometratge electrònic. L´objectiu de tots dos és fer marca per participar al Campionat de Catalunya absolut que es farà el 28 d´aquest mes també a les pistes de Vilafranca. En un primer cap de setmana farcit de proves, demà també es disputarà una primera jornada de control per a cadets i juvenils amb la participació tant d´atletes del GEiEG com del Girona Costa Brava a Vilafranca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.