El Girona Costa Brava debuta en pista coberta al campionat de Catalunya sub-20

0
733

El Girona Costa Brava-Palafrugell ha fet aquest cap de setmana el seu debut oficial com a club en una competició de pista coberta d´atletisme en el campionat de Catalunya sub-20 que es disputarà diumenge a les pistes de Vilafranca del Penedès. El nou club gironí només tindrà representació en categoria femenina en què s´enfrontarà al Reus, AA Catalunya, Integra 2, FC Barcelona, Granollers, CA Vic i JAS Sabadell. Les representants del Girona Costa Brava seran Anna Bargalló (60m), Iolanda Rollán (200), Maria Boada (400) i Sílvia Sarabia (800), Desire Álvarez (1.500), Barbara Ramón (3.000), Sara Garré (60 tanques), Norma Bros (alçada), Fatima Bouamri (perxa), Laura Romero (llargada), Verònica Gutiérrez (triple salt) i Marta Fàbregas (pes), a més del relleu 4×200. A més del campionat de Catalunya sub-20, durant demà i demà passat i en el mateix escenari es disputaran la primera i segona jornada del Gran Premi Telefónica en pista coberta. Dissabte hi haurà les proves de 60 tanques, 60 metres, 400 i 1.500 en totes dues categories, a més de l´alçada, el pes i triple femení i el triple i la perxa masculina. El diumenge es disputaran les competicions de 60, 200, 800 i 3000 en les dues categories, pes, alçada i llargada masculí i llargada i perxa femenina. Els velocistes del GEiEG Ruben de Prado i Marc Puigtió tenen previst participar en aquests controls ja que hi ha cronometratge electrònic. L´objectiu de tots dos és fer marca per participar al Campionat de Catalunya absolut que es farà el 28 d´aquest mes també a les pistes de Vilafranca. En un primer cap de setmana farcit de proves, demà també es disputarà una primera jornada de control per a cadets i juvenils amb la participació tant d´atletes del GEiEG com del Girona Costa Brava a Vilafranca.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.