El CAVA decidirà avui si va a l´Europeu de cros a Portugal

0
647

El Club d´Atletisme Valls d´Andorra (CAVA) decidirà avui si participa en el Campionat d´Europa de cros, que es disputarà el dia 4 del mes que ve a la localitat portuguesa de Vilamoura, la junta directiva del club es reunirà aquesta nit per prendre una decisió al respecte. El CAVA va enviar a la Federació Europea d´Atletisme un dossier amb tota l´informació, demanant poder participar en l´Europeu. L´entitat andorrana va rebre ahir la confirmació en complir tots els requisits. El club debatrà aquesta nit les depeses econòmiques que pot suposar desplaçar sis atletes a Portugal, i decidirà si és viable aquesta iniciativa. Els corredors que en un principi podrien anar a Vilamoura són Víctor Martínez, Toni Bernadó, Xavier Bossa, Josep Sansa i Josep Graells, com a andorrans, i els estrangers Manuel Fernandes Pita, Mateo López, Pere Cornella i Joan Ramon Moya. D´aquest grup es faria una tria que quedaria en sis atletes. Joan Ramon Moya, director tècnic del CAVA, va assenyalar ahir que els atletes tenen moltes ganes d´anar a Portugal, però ´tot dependrà del que decidim aquesta nit en la reunió de la junta directiva´. Aquesta seria la primera vegada que l´entitat participa en una cursa d´aquestes característiques. Aquest Europeu coincidirà amb el Campionat de Catalunya de clubs, que serà classificatori per al Campionat d´Espanya. De totes maneres, Joan Ramon Moya va explicar que el club participarà en les dues proves. El que no farà el CAVA serà enviar un equip femení, ja que no té suficients atletes de nivell per poder afrontar amb garanties una prova d´aquestes característiques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.