Campionat de Catalunya de Marxa 20 Km. (M) i 10 (F) a la Rambla de Badalona.

0
360

El club UGA Badalona, per delegació de la Federació Catalana d´Atletisme, organitza el CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE 20 KM (M) i 10 KM (F), conjuntament amb el X Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona, el proper dia 14 de gener del 2001 a la Rambla de Badalona. Art. 2> Els horaris i les distàncies són les següents : 11,30 ABSOLUT (M) 20 Km. 12,15 ABSOLUT (F) 10 Km. El Campionat serà de categoria ABSOLUTA (podent participar en els 20 km. homes les categories Sr-Pr-Jr. ? i en els 10 km. dones Jv-Jr-Pr-Sr.). La resta de les categories, competiran segons el reglament i l´horari decidit pels organitzadors del X Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona. Art. 3> Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa tramitada per a la temporada en curs. Art. 4> Les inscripcions seran enviades per escrit i en fulls separats per categoria a l´organitzador : UNIÓ GIMNÀSTICA i ATLÈTICA DE BADALONA Sr. David Gallego c/ Enric Borràs, 21 08912 – BADALONA Tel. i Fax 93-389.07.64

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.