Campionat de Catalunya de Marxa 20 Km. (M) i 10 (F) a la Rambla de Badalona.

0
540

El club UGA Badalona, per delegació de la Federació Catalana d´Atletisme, organitza el CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE 20 KM (M) i 10 KM (F), conjuntament amb el X Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona, el proper dia 14 de gener del 2001 a la Rambla de Badalona. Art. 2> Els horaris i les distàncies són les següents : 11,30 ABSOLUT (M) 20 Km. 12,15 ABSOLUT (F) 10 Km. El Campionat serà de categoria ABSOLUTA (podent participar en els 20 km. homes les categories Sr-Pr-Jr. ? i en els 10 km. dones Jv-Jr-Pr-Sr.). La resta de les categories, competiran segons el reglament i l´horari decidit pels organitzadors del X Trofeu de Marxa Ciutat de Badalona. Art. 3> Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa tramitada per a la temporada en curs. Art. 4> Les inscripcions seran enviades per escrit i en fulls separats per categoria a l´organitzador : UNIÓ GIMNÀSTICA i ATLÈTICA DE BADALONA Sr. David Gallego c/ Enric Borràs, 21 08912 – BADALONA Tel. i Fax 93-389.07.64

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.