Comença la Pista Coberta 2001

0
529

La temporada de pista coberta 2001 comença el proper cap de setmana, 13 i 14 de gener, amb la celebració de la primera i segona jornada del Gran Premi Telefònica de Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. Aquesta temporada, la pista coberta catalana té dues cites claus. La celebració del Campionat de Catalunya Absolut el 28 de gener, i la organització del Campionat d’Espanya Promesa el 10 i 11 de febrer, tots dos a Vilafranca. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a València el 24 i 25 de febrer, i amb l’àmbit internacional el Campionat del Món que se celebrarà a Lisboa del 9 a l’11 de març. Els mesos de gener i febrer tenen complets tots els caps de setmana amb competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de sis jornades de Gran Premi Telefònica, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs i les jornades de promoció en categories de cadet i juvenil

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.