En Ferran de Torres, primer líder. L´Hiperespai, primer equip virtual

0
435

Un cop iniciada la primera prova de la Lliga Internautes, el Ferran de Torres ha començat fort en primer lloc recuperat ja dels problemes que va tenir a finals de la passada temporada.

Sembla que un cop refet de l´accident que va patir, el Ferran està dispossat a tot en aquesta edició, encara que els principals rivals encara no han fet l´aparició sobre l´asfalt i sí que apareixeran entre els carrers de Barcelona, com així ho ha declarat el novament favorit i guanyador de les edicions anteriors, el José F. García Navarrete.

També hem de dir que amb la disputa d´aquesta nova edició de la Lliga Internauta, s´ha iniciat també una Lliga paral·lela (Lliga Fantàstica d´Atletisme.com) i on un cop vist els resultats d´aquesta primera cursa disputada a Sitges, s´ha de dir que s´inicia amb el liderat de l´Hiperespai de Josep Ll. Salto, el qual ha comptat amb la participació de tots els seus corredors, segon és el Kenshin´s Team de Luis E. Ramos Ferreras. Més informació a la web http://www.atletisme.com/personals/sergi

Aquest cap de setmana tornarà a disputar-se una nova jornada on, més que competir, ens trobarem i gaudirem de l´esport per a tothom

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.