En Ferran de Torres, primer líder. L´Hiperespai, primer equip virtual

0
549

Un cop iniciada la primera prova de la Lliga Internautes, el Ferran de Torres ha començat fort en primer lloc recuperat ja dels problemes que va tenir a finals de la passada temporada.

Sembla que un cop refet de l´accident que va patir, el Ferran està dispossat a tot en aquesta edició, encara que els principals rivals encara no han fet l´aparició sobre l´asfalt i sí que apareixeran entre els carrers de Barcelona, com així ho ha declarat el novament favorit i guanyador de les edicions anteriors, el José F. García Navarrete.

També hem de dir que amb la disputa d´aquesta nova edició de la Lliga Internauta, s´ha iniciat també una Lliga paral·lela (Lliga Fantàstica d´Atletisme.com) i on un cop vist els resultats d´aquesta primera cursa disputada a Sitges, s´ha de dir que s´inicia amb el liderat de l´Hiperespai de Josep Ll. Salto, el qual ha comptat amb la participació de tots els seus corredors, segon és el Kenshin´s Team de Luis E. Ramos Ferreras. Més informació a la web http://www.atletisme.com/personals/sergi

Aquest cap de setmana tornarà a disputar-se una nova jornada on, més que competir, ens trobarem i gaudirem de l´esport per a tothom

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.