Sitges ha celebrat una gran festa dels corredors de fons

0
402

Més de 1400 arribats a la Mitja Marató de Sitges ha estat un récord absolut de la cursa que ja es de les més importants de Catalunya. El CN Sitges amb el patrocini de la Nike li ha donat un salt de qualitat molt important. El temps atmosfèric ha ajudat i la festa ha estat completa. Els guanyadors han estat el tanzà Dominique Saru en homes amb una marca molt bona 1:05:09 i la aragonesa M.Jesús Zorraquín amb 1:17:55, però els triunfadors han estat tots els corredors. Resultat complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.