I Lliga Fantàstica Atletisme.com

0
824

Durant el present any i aprofitant la disputa de la III Lliga Internauta, s´inicia una prova si més no peculiar, denominada I Lliga Fantàstica Atletisme.com. L´objectiu seria aconseguir formar equips amb els atletes inscrits a la III Lliga Internauta, de forma que cada equip es beneficiaria dels punts aconseguits per cada un dels atletes que formin part d´ell, pel que al final de la Lliga Internauta, també hi haurà un equip al qual se li hauran designats un major nombre de punts.

La participació en aquesta I Lliga Fantàstica Atletisme.com no té cap cost i és obert a qualsevol persona que hi vulgui participar.

Si voleu més informació sobre la reglamentació i el com inscriure´s consulteu la següent pàgina: http://www.atletisme.com/personals/sergi

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.