Girona acull una trobada de cros de seleccions territorials

0
8663

Les instalálacions d´atletisme del GEiEG a Palau sacosta seran avui l´escenari d´un encontre de cros per seleccions territorials, amb la participació de les seleccions de Lleida, Tarragona, Barcelonès, Comarques de Barcelona i Girona. Aquesta és la primera part d´una proposta de la Federació Catalana d´Atletisme, que s´ha encarregat d´organitzar el GEiEG juntament amb la Delegació Territorial. El dia 4 de març del 2001 es disputarà el segon encontre a Lleida. En la selecció gironina, que s´ha format a partir dels resultats del Gran Premi de la Selva, destaca la presència, sobretot, de Pere Ruiz (GEiEG), Xavier Masoliver (CN Olot), Joan Gil (GEiEG) i Ricard Nogué (CN Banyoles) en la categoria masculina i de Puri Cosgaya (GEiEG), Anna Bosch (CN Banyoles), Gemma Masnou (JA Sabadell) i Naomí Gil (Integra 2) en la femenina. També caldrà estar atents a l´actuació d´Àngel Mullera (CA Lloret-Selva), Omar Boujliki (GEiEG), Agnès Vilanova (CN Olot) i Bàrbara Ramon (Gi-Costa Brava) en les categories masculina i femenina juvenils. Entre els atletes no gironins, cal destacar la presència Guillem Pallejà, David Calvany, Pol Guillén o Víctor Gómez, i de les fèmines Raquel Parrado (Catalunya), Irene Rodríguez (Catalunya), Encarna García (Vic) o Vinyet Noguero (Integra 2). La selecció de Lleida, finalment, participarà només en les categories inferiors i no presentarà cap selecció en juvenils, promeses i sèniors. A priori, i malgrat les pluges que han caigut aquests últims dies, la prova no corre perill de ser anulálada. «Les dificultats del terreny, com ara el fang, formen part de l´encant d´un cros, i la cursa només s´anulálaria en el cas que les carreteres s´haguessin de tallar i els participants no poguessin arribar a l´estadi», va explicar Josep Massa, delegat territorial de la Federació d´Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.