Girona acull una trobada de cros de seleccions territorials

0
8007

Les instalálacions d´atletisme del GEiEG a Palau sacosta seran avui l´escenari d´un encontre de cros per seleccions territorials, amb la participació de les seleccions de Lleida, Tarragona, Barcelonès, Comarques de Barcelona i Girona. Aquesta és la primera part d´una proposta de la Federació Catalana d´Atletisme, que s´ha encarregat d´organitzar el GEiEG juntament amb la Delegació Territorial. El dia 4 de març del 2001 es disputarà el segon encontre a Lleida. En la selecció gironina, que s´ha format a partir dels resultats del Gran Premi de la Selva, destaca la presència, sobretot, de Pere Ruiz (GEiEG), Xavier Masoliver (CN Olot), Joan Gil (GEiEG) i Ricard Nogué (CN Banyoles) en la categoria masculina i de Puri Cosgaya (GEiEG), Anna Bosch (CN Banyoles), Gemma Masnou (JA Sabadell) i Naomí Gil (Integra 2) en la femenina. També caldrà estar atents a l´actuació d´Àngel Mullera (CA Lloret-Selva), Omar Boujliki (GEiEG), Agnès Vilanova (CN Olot) i Bàrbara Ramon (Gi-Costa Brava) en les categories masculina i femenina juvenils. Entre els atletes no gironins, cal destacar la presència Guillem Pallejà, David Calvany, Pol Guillén o Víctor Gómez, i de les fèmines Raquel Parrado (Catalunya), Irene Rodríguez (Catalunya), Encarna García (Vic) o Vinyet Noguero (Integra 2). La selecció de Lleida, finalment, participarà només en les categories inferiors i no presentarà cap selecció en juvenils, promeses i sèniors. A priori, i malgrat les pluges que han caigut aquests últims dies, la prova no corre perill de ser anulálada. «Les dificultats del terreny, com ara el fang, formen part de l´encant d´un cros, i la cursa només s´anulálaria en el cas que les carreteres s´haguessin de tallar i els participants no poguessin arribar a l´estadi», va explicar Josep Massa, delegat territorial de la Federació d´Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.