Cursa popular Nadalenca a Mataró

0
838

Com cada any (XXII edicio) el Club de Tennis Les Sureres de Mataró organitza la Cursa popular Nadalenca (24 de desembre)sobre 10 km per camins de terra i asfaltats al voltant del nostre club el diumenge abans de Nadal. La sortida es neutralitzada, a les 9 del mati, fins el Parc Forestal (a 1 km) on es dona la sortida a la cursa. La inscripció és de 500 ptes i es fa a partir de les 8 del matí. Per arribar al Club de Tennis s´ha de sortir tot just pasar el tunel de l´autopista A-19 sortida Mataró Oest i passar per sobre l´autopista en direcció muntanya cap a l´Hospital, les pistes d´atletisme i les de conduir. S´ha de seguir recte i ja es troben els cartells a menys d´un km de les pistes d´atletisme. L´any pasat van acabar 261 i van rebre una samarreta de maniga llarga i una beguda. Esteu especialment convidats. Si voleu mes informacio el telefon del Club es el 93.798.9797 Salvador Carbonell maimakansu@retemail.es http://www.geocities.com/maimakansu

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.