Cursa popular Nadalenca a Mataró

0
922

Com cada any (XXII edicio) el Club de Tennis Les Sureres de Mataró organitza la Cursa popular Nadalenca (24 de desembre)sobre 10 km per camins de terra i asfaltats al voltant del nostre club el diumenge abans de Nadal. La sortida es neutralitzada, a les 9 del mati, fins el Parc Forestal (a 1 km) on es dona la sortida a la cursa. La inscripció és de 500 ptes i es fa a partir de les 8 del matí. Per arribar al Club de Tennis s´ha de sortir tot just pasar el tunel de l´autopista A-19 sortida Mataró Oest i passar per sobre l´autopista en direcció muntanya cap a l´Hospital, les pistes d´atletisme i les de conduir. S´ha de seguir recte i ja es troben els cartells a menys d´un km de les pistes d´atletisme. L´any pasat van acabar 261 i van rebre una samarreta de maniga llarga i una beguda. Esteu especialment convidats. Si voleu mes informacio el telefon del Club es el 93.798.9797 Salvador Carbonell maimakansu@retemail.es http://www.geocities.com/maimakansu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.