Cortés ´Huete´ i Caballero lluitaran per la seva primera victòria a la Sant Silvestre de Barcelona

0
772

Els fondistes catalans Francisco Javier Cortés ´Huete´ i Xavier Caballero del Fila, campions d´España de mitja marató als anys 98 i 99, respectivament, lluitaran per la primera victòria a la segona edició de la Sant Silvestre de Barcelona, que es disputarà el proper día 31 sobre un circuit urbà de 10 kilómetres. Altres participants de nivell són Daniel Browne, guanyador de la de la primera edició, i el marroquí Driss Lakhouaja, primer classificat a la Jean Bouin d´aquest any. i els keniates John Kokir (27.48) i Pitus Munji. En categoria femenina, tenim a Eva Sanz, guanyadora de la Marató de Barcelona del 99. Sanz tindrà rivals com María Luisa Lárraga, segona millor marca espanyola de mitja marató , Rocío Ríos, segona millor marca espanyola en marató i María Luisa Muñoz, olímpica a Sydney i actual plusmarquista catalana de marató, Jaqueline Martín i Judith Pla, la campiona d´Espaaya promesa del 5000 metres. La cursa l´organitza el Club Natació Montjuïc i la patrocina la marca de roba esportiva FILA. La sortida de la prova serà a les 17 h de la tarda del dia 31 al Port Olímpic amb arribada, al final del passeig Olímpic. http://www.atletisme.com/curses/ssilvestre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.