Cinquè aniversari de la colla Maimakansu

0
731

Fa cosa d´uns cinc anys vam estrenar oficialment les samarretes, malles, xandals i pantalons curts de la colla. Va ser per aquestes dates, a la mitja marató de Ripoll. Des d´aquells dies, hem crescut, anem a més curses que mai, i les noies no paren de guanyar copes. Hem canviat de xandals, tenim equipaments de ciclisme, participacions de loteria, hem portat els nostres colors fins als llocs més remots, com el Nepal, Nova York, Noruega… Volem saber la vostra opinió sobre què podem fer per créixer encara més, què podríem millorar… Ja sabeu on ens heu d´escriure. Que puguem seguir anant junts a curses per molts anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.