St. Silvestre Manlleuenca

0
667

“Des de fa tretze anys el dia 31 de desembre hem vingut organitzant la cursa de fì d´any coneguda com la St. Silvestre Manlleuenca. El circuit està a l´Avinguda de Roma i l´hora és a les 7 de la tarda. En primer lloc es fa la cursa per infantils fins a 10 anys amb uns 600 mts.; tot seguit i amb uns 1200 mts. de recorregut competeixen els de 11 a 14 anys, i finalment amb una distància d´uns 5000 mts. ho fan els atletes de 15 anys en endavant. Fins al moment present estem satisfets de la participació que hem anat tenint en aquests anys, pero sempre esperem poder-la anar augmentant i per aquest motiu hi estem trevallant constantment. Seguint amb la mentalitat que tenim en el nostre Club, tots els participants, grans i petits, i tant el primer com l´últim, reben tots el mateix obsequi, en aquest cas es una ampolla de cava i a més com a novetat principal l´inscripció és gratuita per tothom. Com sempre i a fi de fer les previ-sions pertinents, s´agraïria que les inscripcions es fessin abans del dia de la cursa. Us esperem a Manlleu per acomiadar atleticament l´any i gaudir d´una bona vesprada. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.