Víctor Martínez : Viure per l´atletisme

0
859

” Fa uns mesos va prendre una de les decisions més importants de la seva vida esportiva: va deixar d´entrenar al Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), se´n va tornar a Andorra i va fitxar pel CAVA. Avui correrà la primera cursa de la temporada a Olesa, mentre acaba de perfilar la setena edició de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria. Víctor Martínez, medalla d´or en 800 i 1.500 metres als Jocs del Petits Estats de Liechtenstein, combina els entrenaments amb un negoci familiar. L´atleta ha hagut de canviar d´hàbits. Va deixar Barcelona perquè no li era rendible, almenys no li compensava la feina que feia amb el que recollia. ´El canvi és gran, aquí treballo molt més pel meu compte´, diu. Aquest any els seus projectes són participar en els Jocs dels Petits Estats de San Marino, l´any vinent; en els Jocs del Mediterrani a Tunísia, al setembre, i en la Copa d´Europa d´atletisme. Durant aquestes darreres setmanes, el Víctor està treballant de valent en l´organització de la setena edició de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria, que es disputarà el dia 29, ´una prova que hem volgut revifar, després d´uns últims anys de poca rellevància´, afegeix. La cursa tindrà una luxosa participació, amb atletes de l´elit espanyola. Tal com ha és habitual, el Víctor també correrà la Sant Silvestre, juntament amb la resta d´integrants de l´organització de la prova, entre els quals hi ha el maratonià Toni Bernadó. L´atleta, que va obtenir la medalla d´argent a la Copa d´Europa i que és un dels millors migfondistes andorrans en l´actualitat, potser ha perdut intensitat en els entrenaments, però ha guanyat en qualitat de vida. Ara està envoltat de la gent que estima i sense la pressió constant d´haver de fer bon crono. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.