Víctor Martínez : Viure per l´atletisme

0
970

” Fa uns mesos va prendre una de les decisions més importants de la seva vida esportiva: va deixar d´entrenar al Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), se´n va tornar a Andorra i va fitxar pel CAVA. Avui correrà la primera cursa de la temporada a Olesa, mentre acaba de perfilar la setena edició de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria. Víctor Martínez, medalla d´or en 800 i 1.500 metres als Jocs del Petits Estats de Liechtenstein, combina els entrenaments amb un negoci familiar. L´atleta ha hagut de canviar d´hàbits. Va deixar Barcelona perquè no li era rendible, almenys no li compensava la feina que feia amb el que recollia. ´El canvi és gran, aquí treballo molt més pel meu compte´, diu. Aquest any els seus projectes són participar en els Jocs dels Petits Estats de San Marino, l´any vinent; en els Jocs del Mediterrani a Tunísia, al setembre, i en la Copa d´Europa d´atletisme. Durant aquestes darreres setmanes, el Víctor està treballant de valent en l´organització de la setena edició de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria, que es disputarà el dia 29, ´una prova que hem volgut revifar, després d´uns últims anys de poca rellevància´, afegeix. La cursa tindrà una luxosa participació, amb atletes de l´elit espanyola. Tal com ha és habitual, el Víctor també correrà la Sant Silvestre, juntament amb la resta d´integrants de l´organització de la prova, entre els quals hi ha el maratonià Toni Bernadó. L´atleta, que va obtenir la medalla d´argent a la Copa d´Europa i que és un dels millors migfondistes andorrans en l´actualitat, potser ha perdut intensitat en els entrenaments, però ha guanyat en qualitat de vida. Ara està envoltat de la gent que estima i sense la pressió constant d´haver de fer bon crono. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.