Resultats de les eleccions a la Comissió de Clubs

0
580

Amb les eleccions celebrades avui dissabte escollint els 10 membres de la Comissió de Clubs s´han acabat de formar totes les Comissions i Comitès de la Federació Catalana d´Atletisme, només queda la Comissió Econòmica que es formarà, una part amb membres de la Junta Directiva (President, tresorer) i l´altre part a través de la Comissió de Clubs. Malgrat la dificultat que representa desplaçarse expressament des d´alguns punts de la geografia catalana la participació ha estat prou bona (no costava tant aprofitar alguna jornada de competició important, haver posat diferents Meses de votació a punts equidistants o aprofitar la mateixa jornada de les eleccions a l´Assemblea de RFEA). El resultat ha estat el següent: Agrupació Atlètica Catalunya 18 vots Cornellà At. 17 Club Gimnàstic Tarragona 15 CN Reus ´Ploms´ 14 Joventut Atlètica Sabadell 11 CA Vic 11 CA Manresa 10 CN Montjuïc 9 CE Universitari 9 FC Barcelona 9 A continuació i fora de la Comissió: Integra-2 CNB 8 vots Centre At. Laietània 5 Des de l´Agrupació Atlètica Catalunya volem donar les gràcies a tots els Clubs de Catalunya per la seva participació i donar-lis les gràcies per la confiança demostrada, ara ens queda, a tots plegats, treballar, tant els que formem la Comissió com els que no hi són. Des d´aquest moment l´AA Catalunya queda a disposició de tots i es disposa a treballar amb els Clubs escollits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.