Resultats de les eleccions a la Comissió de Clubs

0
446

Amb les eleccions celebrades avui dissabte escollint els 10 membres de la Comissió de Clubs s´han acabat de formar totes les Comissions i Comitès de la Federació Catalana d´Atletisme, només queda la Comissió Econòmica que es formarà, una part amb membres de la Junta Directiva (President, tresorer) i l´altre part a través de la Comissió de Clubs. Malgrat la dificultat que representa desplaçarse expressament des d´alguns punts de la geografia catalana la participació ha estat prou bona (no costava tant aprofitar alguna jornada de competició important, haver posat diferents Meses de votació a punts equidistants o aprofitar la mateixa jornada de les eleccions a l´Assemblea de RFEA). El resultat ha estat el següent: Agrupació Atlètica Catalunya 18 vots Cornellà At. 17 Club Gimnàstic Tarragona 15 CN Reus ´Ploms´ 14 Joventut Atlètica Sabadell 11 CA Vic 11 CA Manresa 10 CN Montjuïc 9 CE Universitari 9 FC Barcelona 9 A continuació i fora de la Comissió: Integra-2 CNB 8 vots Centre At. Laietània 5 Des de l´Agrupació Atlètica Catalunya volem donar les gràcies a tots els Clubs de Catalunya per la seva participació i donar-lis les gràcies per la confiança demostrada, ara ens queda, a tots plegats, treballar, tant els que formem la Comissió com els que no hi són. Des d´aquest moment l´AA Catalunya queda a disposició de tots i es disposa a treballar amb els Clubs escollits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.