La 12ª Mitja Marató presenta canvis en el recorregut

0
647

Diumenge es corre pels carrers de Vilanova la 12ª Mitja Marató Ciutat de Vilanova amb moltes novetats respecte a edicions anteriors. Com ja és habitual la sortida es donarà a les 10 del matí a l?esplanada del Parc de Ribes Roges. Però la construcció de les noves rotondes a la comarcal 246 ha obligat a modificar el recorregut de la cursa. Des de fa dos anys, la cursa s?emmarca a la Copa Catalana de Fons, i l?any passat ja va comptar amb una participació de 1.300 corredors. Enguany la Mitja Marató també comptarà amb els serveis d?una UVI mòbil i dels massatgistes del Centre Arnau de Vilanova. Uns serveis que, a manca d?envelat, s?ubicaran dins dos camions cedits per Transcavi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.