La 12ª Mitja Marató presenta canvis en el recorregut

0
444

Diumenge es corre pels carrers de Vilanova la 12ª Mitja Marató Ciutat de Vilanova amb moltes novetats respecte a edicions anteriors. Com ja és habitual la sortida es donarà a les 10 del matí a l?esplanada del Parc de Ribes Roges. Però la construcció de les noves rotondes a la comarcal 246 ha obligat a modificar el recorregut de la cursa. Des de fa dos anys, la cursa s?emmarca a la Copa Catalana de Fons, i l?any passat ja va comptar amb una participació de 1.300 corredors. Enguany la Mitja Marató també comptarà amb els serveis d?una UVI mòbil i dels massatgistes del Centre Arnau de Vilanova. Uns serveis que, a manca d?envelat, s?ubicaran dins dos camions cedits per Transcavi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.