El cros Ciutat de Girona torna a disputar-se després de 12 anys

0
984

El complex esportiu del GEiEG de Palau serà l´escenari diumenge de la tercera edició del cros Ciutat de Girona, organitzat conjuntament per la secció d´atletisme grupista i el Consell Esportiu del Gironès, i que es tornarà a fer després de 12 anys d´absència. L´última edició, organitzada pel mateix Consell Esportiu del Gironès, va ser el 1988 i en aquella ocasió els guanyadors van ser Pere Arco, ja retirat, i Laura Mira (JA Sabadell). Tot i que s´han fet algunes modificacions, el circuit serà bàsicament el mateix que va acollir l´any passat la final del campionat territorial. El cros Ciutat de Girona serà puntuable pel Gran Premi de la Selva i l´organització confia que s´arribi a la xifra de 500 participants, tots majoritàriament de clubs gironins. Els tres primers a la selecció A més, els tres primers atletes de cada categoria entraran a formar part de la selecció gironina que participarà en l´encontre amb Tarragona, Lleida, Barcelona comarques i Barcelona ciutat que organitzarà també el GEiEG en el mateix circuit de Palau el proper 23 de desembre. Jordi Agustí, del consell esportiu del Gironès, assegura que l´objectiu del tercer cros Ciutat de Girona «és tornar a recuperar una prova que feia molts anys que s´havia deixat de fer amb la voluntat que tingui continuïtat i que cada any es pugui pujar una mica més el llistó». En prinicipi els màxims favorits per adjudicar-se la victòria, si no hi ha cap inscripció de nivell d´última hora, seran els grupistes Pere Ruiz i Puri Cosgaya. La matinal començarà a les 10 del matí amb la cursa infantil femenina sobre una distància de 1.900 metres. La cursa reina en categoria femenina, per a veteranes, promeses i sèniors, s´inciarà a les 12 i es farà sobre un recorregut de 4.400 metres mentre que la masculina Ðper a promeses i sèniorsÐ donarà el tret de sortida a la una menys cinc i els atletes hauran de cobrir una distància de 8.700 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.