La IAAF estudiarà la nova fórmula per a la Golden League

0
436

La futura fórmula de la Golden League d´atletisme serà estudiada en una reunió amb els organitzadors, el 17 de desembre a Dakar, segons ha anunciat el president de la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF), Lamine Diack, avui a Lausana. ´Hi ha dues tendències: una de favorable a fer que hi hagin deu reunions, sense per això demanar als atletes que participin en totes, i, l´altra, per mantenir-ne 5, 6 o 7´, ha declarat Lamine Diack, en acabar la jornada de clausura del Consell de la IAAF. Les possibles modificacions no podran entrar en vigor abans de 2003 atès que hi ha un acord fins al 2002 amb una fórmula de set reunions: Roma, París/Saint-Denis, Oslo, Mònaco, Zuric, Brussel·les i Berlín. La fórmula reduïda podria portar a establir un sistema d´escales amb ´un Gran Premi de Primera Divisió´, amb eventuals ascensos i descensos dels atletes entre les categories. Segons una font pròxima al president de la IAAF, a la reunió de Dakar també s´hauria de solucionar la qüestió referent al ´jackpot´ 2001, els cinquanta quilos d´or promesos als llorejats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.