Control Atlètic a Lleida

0
950

“El Club Atlètic Lleida i la Federació Catalana d´Atletisme, amb el control del seu Comité de Jutges organitza a la Pista Municipal d´Atletisme de Lleida (Parc Alcalde Pons / Carretera d´Osca, Km 99), el dissabte 2 de desembre del 2000 un contol atlètic. ART.1) INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran a la mateixa instal·lació fins a 30 minuts abans de començar la prova. Els atletes que no tinguin llicència pel CAL-UdL hauran de pagar 500 ptas d´inscripció per cada prova. A partir de dues proves es cobrarà un fixe de 1000 ptes. Tots els/les atletes hauran de tenir la llicència federativa tramitada per la temporada 1999/2000. ART. 2) HORARI I PROVES 10´30

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.