Control Atlètic a Lleida

0
1075

“El Club Atlètic Lleida i la Federació Catalana d´Atletisme, amb el control del seu Comité de Jutges organitza a la Pista Municipal d´Atletisme de Lleida (Parc Alcalde Pons / Carretera d´Osca, Km 99), el dissabte 2 de desembre del 2000 un contol atlètic. ART.1) INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran a la mateixa instal·lació fins a 30 minuts abans de començar la prova. Els atletes que no tinguin llicència pel CAL-UdL hauran de pagar 500 ptas d´inscripció per cada prova. A partir de dues proves es cobrarà un fixe de 1000 ptes. Tots els/les atletes hauran de tenir la llicència federativa tramitada per la temporada 1999/2000. ART. 2) HORARI I PROVES 10´30

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.