Dimecres s´obre el termini per a les candidatures a la Federació

0
394

El termini per a la presentació de candidatures a la presidència de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) s´obrirà el proper dimecres i no finalitzarà fins al 4 de desembre, segons ha anunciat avui la màxima instància de l´atletisme nacional. Així mateix, el cap de setmana passat es van celebrar comicis per elegir l´Assemblea General de la RFEA dels pròxims quatre anys (2001-2004) i que, en cas de no sorgir reclamacions, serà confirmada demà. L´esmentada Assemblea es reunirà el 17 de desembre amb l´objectiu d´elegir el president de la Federació durant els quatre pròxims anys, càrrec al qual optarà l´actual màxim dirigent de l´atletisme espanyol, José María Odriozola, i que suposaria el seu quart mandat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.