Dimecres s´obre el termini per a les candidatures a la Federació

0
577

El termini per a la presentació de candidatures a la presidència de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme (RFEA) s´obrirà el proper dimecres i no finalitzarà fins al 4 de desembre, segons ha anunciat avui la màxima instància de l´atletisme nacional. Així mateix, el cap de setmana passat es van celebrar comicis per elegir l´Assemblea General de la RFEA dels pròxims quatre anys (2001-2004) i que, en cas de no sorgir reclamacions, serà confirmada demà. L´esmentada Assemblea es reunirà el 17 de desembre amb l´objectiu d´elegir el president de la Federació durant els quatre pròxims anys, càrrec al qual optarà l´actual màxim dirigent de l´atletisme espanyol, José María Odriozola, i que suposaria el seu quart mandat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.