Joan Herrera i els marroquins del Domingo Catalán seran els favorits al cros de Vidreres

0
692

“L´atleta català Joan Herrera, que aquesta temporada ha fitxat pel Xapin de Jerez, i els marroquins del Domingo Catalán, Abdelahin Dahmani i Hassan Jauadi, seran els màxims favorits per adjudicar-se la victòria de la 13a edició del cros de Vidreres que es disputarà aquest diumenge i que serà la tercera prova puntuable del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. Herrera, que l´any passat estava al FC Barcelona, es va prodigar molt en terres gironines i és el vigent campió del Gran Premi de la Selva. A Vidreres, a més de la competència dels atletes nord-africans també tindrà com a rivals el calongí Pere Ruiz (GEiEG), que la setmana passada no va competir a la Vall de Bianya; i el líder provisional de la general, el també grupista Paco del Rio. Xevi Masoliver (CN Olot), guanyador a la Vall de Bianya i que es troba en un gran estat de forma, també podria optar als primers llocs si acaba participant en el cros vidrerenc. En categoria femenina, la grupista Puri Cosgaya defensarà el liderat de la general en una prova en què la gran absent serà l´atleta local Gemma Masnou (JA Sabadell), 4 cops guanyadora absoluta i que diumenge correrà en el cros internacional de Llodio. Juntament amb Cosgaya, la banyolina Anna Bosch i la maresmenca Marcela Sánchez (Domingo Catalán) han de lluitar pels primers llocs. Com cada any, el cros de Vidreres es disputarà a l´entorn del centre escolar Salvador Espriu. La matinal començarà a les 10 amb la prova per a cadets en categoria femenina. A les 11.35 hi haurà el plat fort en categoria femenina amb la prova per juvenil, júnior (3.300 metres), promesa, sènior i veteranes en categoria femenina que hauran de cobrir una distància de 4.200 metres. En categoria masculina, júnior i veterans faran 5.750 metres mentre promeses i sèniors hauran de cobrir-ne un total de 8.850. La sortida es donarà a les 12 del migdia. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.