Jones, Greene i Johnson, favorits al guardó de millors atletes de l´any

0
420

” Els atletes nord-americans Marion Jones, en categoria femenina, i Maurice Greene i Michael Johnson, en la masculina, parteixen com a favorits a rebre la distinció de millor atleta mundial de l´any, que entregarà diumenge que ve la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) a Montecarlo. Marion Jones, que amb les seves cinc medalles en els passats Jocs Olímpics de Sydney (tres d´or i dues de bronze) s´ha convertit en la reina de l´atletisme mundial, sembla que no té rival en la categoria de dones. En homes, la cosa estarà més ajustada. Maurice Greene, autèntic dominador en els 100 metres, i Michael Johnson, or a Sydney en 400 i 4×400, parteixen amb un mínim avantatge davant rivals de la qualitat del polonès Robert Korzeniowski, en marxa; el cubà Iván Pedroso, en salt de longitud, o l´etíop Haile Gebrselassie. La IAAF ha fet pública avui la llista de 24 candidats -12 homes i 12 dones- que optaran a aquesta distinció.”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.