Jones, Greene i Johnson, favorits al guardó de millors atletes de l´any

0
605

” Els atletes nord-americans Marion Jones, en categoria femenina, i Maurice Greene i Michael Johnson, en la masculina, parteixen com a favorits a rebre la distinció de millor atleta mundial de l´any, que entregarà diumenge que ve la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) a Montecarlo. Marion Jones, que amb les seves cinc medalles en els passats Jocs Olímpics de Sydney (tres d´or i dues de bronze) s´ha convertit en la reina de l´atletisme mundial, sembla que no té rival en la categoria de dones. En homes, la cosa estarà més ajustada. Maurice Greene, autèntic dominador en els 100 metres, i Michael Johnson, or a Sydney en 400 i 4×400, parteixen amb un mínim avantatge davant rivals de la qualitat del polonès Robert Korzeniowski, en marxa; el cubà Iván Pedroso, en salt de longitud, o l´etíop Haile Gebrselassie. La IAAF ha fet pública avui la llista de 24 candidats -12 homes i 12 dones- que optaran a aquesta distinció.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.