Driss Lakouaja i Fernanda Ribeiro guanyen la clàssica Jean Bouin.

0
330

La darrera Jean Bouin del segle XX, una prova que porta 77 edicions i és una clàssica de l´atletisme on han començat a córrer la majoria d´atletes catalans. En aquesta edició amb el habitual èxit de participació han guanyat a la categoria sènior masculina el marroquí afincat a Catalunya, Driss Lakouaja i a la categoria sènior de dones, la portuguesa, medallista olímpica a Sidney, Fernanda Ribeiro. Els resultats complets de les proves amb xip estan al web de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.