Mig miler d´atletes seran diumenge al setzè cros de la Vall de Bianya

0
836

La setzena edició del cros de la vall de Bianya espera comptar, un any més, amb una participació propera al mig miler d´atletes que buscaran un bon resultat de cara al Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, que es va iniciar la passada setmana a Santa Coloma de Farners amb la sorprenent i destacada victòria de l´algerià Bouchania Madjid, que va sorprendre tots els favorits. Si no es produeixen absències d´última hora, aquest atleta del FC Barcelona rivalitzarà per la victòria amb la resta de corredors que van ocupar les places d´honor a Santa Coloma: Víctor Vinyals i Carlos Casero (Fila Domingo Catalán), Manel Errando (Laietania) i el calongí Pere Ruiz (GEiEG), vencedor de l´última edició del cros garrotxí i cinquè a la primera prova del GP de la Selva. Entre les fèmines, la gran favorita serà la barcelonina Esther Solera (JA Sabadell), vencedora a Santa Coloma, però també caldrà estar atents a la gironina Puri Cosgaya (GEiEG) i la vidrerenca Gemma Masnou (JA Sabadell). La prova, organitzada pel Club Atletisme Garrotxa, s´iniciarà amb la prova cadet masculina (10.00 hores). La cursa reina femenina es farà a les 12.25 (3.500 metres) i la promesa i sènior masculina a les 12.45 (9.100 metres). Tot i que aquest mateix cap de setmana també es disputen la Jean Bouin a Barcelona i el campionat de fons del Ripollès, des de l´organització del cros no s´espera que això afecti la presència d´atletes: «tenim una prova consolidada, integrada dins el Gran Premi de la Selva, i això ens fa ser optimistes amb la particpació. A més, els últims anys ja hem coincidit amb aquestes dues proves i, malgrat tot, hem mantingut el número de corredors», va explicar el president del club organitzador, Joaquim Teixidor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.