Els kenyans i els anglesos prenen part a la mitja marató de Ripoll

0
560

La ciutat de Ripoll acollirà diumenge una nova edició de la mitja marató, que posa en joc el campionat de Catalunya de veterans i és la primera prova del calendari català de fons. La mitja marató de Ripoll repetirà la participació de l´any passat al voltant d´un miler d´atletes, dels quals destaquen els kenyans i els anglesos. Cal recordar que la temporada passada va ser un anglès i una kenyana els vencedors absoluts de la prova. Entre els atletes que ja han confirmat la seva participació a la capital del Ripollès, cal destacar els kenyans Paul Adina, en categoria masculina i Anne Chepketer i Tenina Arysei, en categoria femenina. Aquestes dues atletes tenen una millor marca propera a una hora i 22 minuts, a tres minuts del rècord de la prova, que ostenta la seva compatriota, Beatriz Kotut. Kotut va vèncer la temporada passada la prova amb un nou rècord d´una hora, 19 minuts i 26 segons. En categoria masculina, en canvi, no hi va haver rècord de la prova, si bé el vencedor va ser el mateix del 1998, l´anglès Adrian Musset. El britànic va fer un temps d´1 hora, 5 minuts i 47 segons i es va quedar a vuit segons de l´anterior registre. El president del Club Ripoll Esport i Salut, Ricard Travé, i els organitzadors tancaran avui les inscripcions d´una prova en què prendran part la majoria dels clubs gironins i del sud de França, entre els quals el Marsella, que aportarà 39 atletes. Ripoll-Sant Joan-Ripoll El recorregut serà el mateix que els últims anys amb la sortida des de la carretera de Barcelona davant de les escoles Joan Maragall i l´arribada a la plaça de l´Ajuntament. La cursa tindrà la distància oficial de la mitja marató amb sortida de Ripoll fins a Sant Joan de les Abadesses i retorn a la capital ripollesa. Paralálelament s´han muntat una sèrie d´actes, entre els quals cal destacar una audició de sardanes, l´actuació dels grallers de Ripoll i una exposició de fotografia de les 21 edicions anteriors de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.