Nou sistema de puntuació del Gran Premi de Cros Consell Comarcal de la Selva

0
836

“Els responsables del Gran Premi de Cros Consell Comarcal de la Selva han establert modificacions en el sistema de puntuació per aquesta temporada De les vuit proves del calendari, en puntuaran sis i s´ha establert un nou sistema de punts per als 10 primers classificats de cada categoria. El primer sumarà 20 punts; el segon, 17; el tercer, 15; el quart, 14 i fins al desè lloc, que en sumarà 8. Fins ara, el primer classificat sumava un punt i era qui menys n´acumulava al final del Gran Premi, qui es proclamava campió. D´altra banda, també s´ha decidit ampliar el calendari del Gran Premi amb dues proves que es disputen fora de la comarca de la Selva. D´aquesta manera, s´han inclòs el Cros de la Vall de Bianya (19 de novembre) i el cros Ciutat de Girona (3 de desembre). La resta de proves són el cros de Vidreres (26 de novembre), el cros d´Amer (10 de desembre), el cros de Caldes de Malavella (17 de desembre), el cros de Riudellots de la Selva (14 de gener) i el cros de Sant Hilari (28 de gener). Queda pendent el campionat gironí. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.