Éxit del C.A.DOMINIQUES-CARREFOUR al Cross de Vilaseca

0
879

Dos Victòries i 6 pódiums, van fer que el CA Dominiques-Pryca, fós un dels dominadors del Cros De Vilaseca, Carme Martin en Veterans i Xavier Garcia en Júnior Masculí van ser els vencedors de la seva categoria respetivament. Van tenir també un lloc destacat Jaume Durano, 3r Infantil Masculí, Albert Camarasa i Albert Doménech 2n i 3r respectivament en Cadet Masculí, Roser Xipell, 3r Cadet Masculí, Marc Bergés 3r Juvenil Masculí i Angela Cánovas 2a Junior Femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.