S´acaba el termini d´inscripció a la Cursa

0
698

d´Orientació d´Osona Vilanova de Sau acollirà el proper diumenge, 12 de novembre, la Cursa d´Orientació d´Osona, organitzada pel club vigatà Natura i Esport Durant tot el dia d´avui, els interessats a participar-hi encara tenen temps per formalitzar la seva inscripció (tel. 93.889.40.87 – jarumi@mx2.redestb.es). Es tracta d´un tipus de cursa contrarellotge, a realitzar en terreny de desnivells irregulars amb força vegetació, nombrosos camins i punts de referència clars. Les categories són setze, dividides per sexes, edats i grau de dificultat, de manera que les persones o grups no iniciats també poden apuntar-se a l´experiència. Els nens i les nenes menors de deu anys disposen d´un itinerari encintat. Les quotes d´inscripció són de 800 pessetes per a majors d´edat i de 200 per als menors. Enguany, la Cursa d´Orientació d´Osona arriba a la tretzena edició, a la qual es preveu la participació d´uns tres-cents corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.