S´acaba el termini d´inscripció a la Cursa

0
632

d´Orientació d´Osona Vilanova de Sau acollirà el proper diumenge, 12 de novembre, la Cursa d´Orientació d´Osona, organitzada pel club vigatà Natura i Esport Durant tot el dia d´avui, els interessats a participar-hi encara tenen temps per formalitzar la seva inscripció (tel. 93.889.40.87 – jarumi@mx2.redestb.es). Es tracta d´un tipus de cursa contrarellotge, a realitzar en terreny de desnivells irregulars amb força vegetació, nombrosos camins i punts de referència clars. Les categories són setze, dividides per sexes, edats i grau de dificultat, de manera que les persones o grups no iniciats també poden apuntar-se a l´experiència. Els nens i les nenes menors de deu anys disposen d´un itinerari encintat. Les quotes d´inscripció són de 800 pessetes per a majors d´edat i de 200 per als menors. Enguany, la Cursa d´Orientació d´Osona arriba a la tretzena edició, a la qual es preveu la participació d´uns tres-cents corredors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.